kevinsrum.blogg.se

Hos tandläkaren

Kategori: Allmänt

Idag släpade mamma med mig till tandläkaren. Går hos en specialist på Eastman som är jätteduktig men jag tycker det är helt värdelöst och vill alltid bara därifrån. Alla är så engagerade när de försöker få mig att sitta i stolen, gapa och låta tandläkaren Lena pilla runt i min mun. För mig är det hela bara obehagligt och jobbigt, jag förstår inte syftet och gör mestadels tvärtom och försöker hela tiden smita. Jag blir arg och mamma trött, helt meningslöst enligt mig. Mamma tog lite bilder på mig när jag lekte i väntrummet och fortfarande var glad. Den delen av tandläkarbesöket tycker jag är helt ok.
När vi äntligen åkte därifrån blev dagen genast bättre. Hemma fick jag pasta carbonara och såg Nicke nyfiken hela eftermiddagen, medan mamma for runt i flera timmar och städade för att det skulle komma nån tjej från mäklarfirman och värdera lägenheten. Väldigt mycket slit för ett besök på 15 min kan jag tycka, men när hon gått var mamma pigg och glad igen så hon måste haft glada nyheter:)
Nu ska jag snart packa min väska för imorgon åker jag till kortis och blir borta i två nätter, känns roligt men är också lite orolig för jag får hemlängtan ibland. Men det ska mest bli kul!
 
Kevin